Logo

Urtekrydrede laksebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilet
3 spsk hakkede blandede urter
150 g hasselnøddekerner
½ porre
2 æg
2 spsk citronsaft
1 spsk reven citronskal
3 spsk rasp
⅓ tsk muskatnød
salt
peber
2 spsk olie

Skær fisken i tern. Hak urterne. Kør fisk, urter og hasselnødder i foodprocessoren. Skær porren i skiver og kom porre, æg, citronsaft og skal, rasp, muskat, salt og peber i og kør det hele sammen. Ælt farsen med hænderne og form til bøffer. Opvarm olien på panden og steg bøfferne 3-5 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her