Logo

Varm røget aborre med kartofler og sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm røget aborre med kartofler og sommerkål

Kasper røghat er uovertruffen til rygning af fisk. Vejer og fylder ikke meget at have med i baga­gen fx på camping.
 
# Ingredienser
4 aborrer eller foreller
Rygeovn - fx "Kasper røghat"
2 bøgesmuld
Groft salt og peber
15-20 kartofler i skiver
Bacon i tern
1 skalotteløg
Spidskål
Olie til stegning
 
* Tilberedning
Kom bøgesmuld i bunden af rygeovnen.
Stil rygeovnen ovenpå campingblusset, som skal placeres udenfor !!
Gnid fiskene i groft salt.
Ryg i 15-20 minutter under konstant svagt blus.
Samtidig steges kartoflerne i olie.
Tilsæt bacon og løg og lad det småsimre.
Tilsæt spidskål i strimler umiddelbart før servering.

Varm røget aborre med kartofler og sommerkål
Kasper røghat 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her