Logo

Wienerkrebineter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalvekød
½ dl bouillon
1 æg
rasp
Smør
1 citron
Kapers
Peberrod
4 anjosfileter
Salt
friskkværnet peber

Rør kødet til en fars med bouillon, æg, salt og friskkværnet peber.
Form dem til store flade krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side.
Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter anjosfilet, peberrod og kapers.
Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her