Logo

Wrap med bøf og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wrap med bøf og salat

 

Steg en stor bøf, og skær den i tynde skiver til fyld i en wrap, det er fingermad

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. K Stegetid. 10 min.

 

#

1 stor bøf af oksefilet (300 g)

evt. smør/olie

4 spsk cremefraiche

1 tsk syltede grønne peberkorn

½ tsk dijonsennep salt og peber

2 tortillawraps eller andre flade brød

1 bundt rucola- eller feldsalat

100 g cherrytomater

*

 

Krydr bøffen med salt og peber, og steg den på en grill, grillpande eller stegepande i 4-5 min. på hver side.

Læg den på en tallerken, og lad den hvile tildækket.

Rør cremefraiche sammen med mosede grønne peberkorn, og smag til med sennep og salt.

 

Lun de to wraps i ovn, grill eller brødrister, og smør dem med pebercreme.

Skær bøffen i tynde skiver lidt på skrå, og læg dem på brødet sammen med skyllede salatblade og halve cherrytomater.

Rul sammen og server.

 

TIPS: Vil du have mere fingermad?

så se også Klassisk burger og Pitabrød med carpaccio og grønsager

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her