Logo

Zapallitos med linsefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 zapallitos (runde squash)
1 mellemstort hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 ½ dl granola (fuldkornsrasp)
125 g røde linser kogt i ca. 30 minutter
1 spsk hakket persille
¼ tsk basilikum
¼ tsk estragon
¼ tsk rosmarin
salt, peber
1 ½ dl grønsagsbouillon
 
Kog de 6 zapallitos i saltet vand i ca. 10 minutter, til de er knap møre.
Skær et tyndt låg af, skrap pulpen ud og hak den.
Sæt squashskallerne med bunden i vejret, så væden kan løbe fra.
Svits imens løg og hvidløg i olivenolie, tilsæt squashpulp, rasp, de kogte linser og krydderurter.
Lad det simre i 5 minutter.
Squashskallerne pensles med smør, fyldes med linseblandingen og sættes i et lavt ovnfast fad med bouillon i bunden.
Squashlågene sættes på, og retten bages ved 200ºC i 20 minutter.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her