Logo

Zapallitos med risfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 zapallitos (runde squash)
½ dl olie eller smør
1 mellemstort hakket løg
1 hakket grøn peberfrugt
1 hakket hvidløgsfed
250 g champignon i skiver
½ tsk timian
3 flåede og hakkede tomater
1 ½ dl grønsagsbouillon
2 spsk tør hvidvin
salt, peber
4 dl kogte ris
1 ½ dl revet cheddarost
 
Skær lågene af de 6 zapallitos, tag kernerne ud, gnid frugterne indvendigt med salt og peber og læg dem med bunden i vejret i en lille bradepande med vand i bunden, læg lågene ved siden af.
Sæt dem i ovnen ved 190ºC, til de er møre, og si væden fra.
Varm olien op i en gryde og svits løg, peberfrugt, hvidløg og champignon, indtil løget er klart.
Tilsæt tomater, timian, bouillon og vin og lad det simre uden låg, til væden er kogt næsten ind.
Smag evt. til med salt og peber, bland det godt med de kogte ris og fyld blandingen i de afdryppede zapallitos.
Drys med revet ost og stil dem i ovnen, til osten er smeltet.
Serveres med lågene på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her