Logo

Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pastamel
2 æg
2 tsk olie
½ tsk salt
2 breve blæksprutteblæk á 4 g
lidt ekstra hvedemel til æltning
bagepapir
 
Hæld melet i en skål, tilsæt de sammenpiskede æg, olie, salt og blæk og rør alt sammen med en gaffel.
Ælt dejen godt igennem - blækket smitter af, men kan nemt skrubbes af fingrene.
Tilsæt om nødvendigt lidt mere hvedemel.
Pak dejen ind i et viskestykke, og lad den hvile på køkkenbordet i en halv time.
Evt. i plastpose i køleskabet til næste dag.
Del dejen i mindre stykker og udrul dem tyndt, helst på en pastamaskine.
Er der dej tilovers, kan den gemmes et døgn i køleskabet.
Kør dejpladerne igennem maskinens fettucine-valse, eller skær dem i
strimler med kniv og håndkraft.
Pas på, at strimlerne ikke klumper sammen, lad dem ligge udbredt på bagepapir på bordet og tørre i ca. 30 minutter.
Læg pastaen i kogende, letsaltet vand, kog den i 1 ½-2 min. og afdryp den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her