Logo

Letrøget Tandoori laks med black mustard og kammuslinge-flan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med foie gras på grøn tomatpure toppet med Sevruga kaviar
 
Black mustard sauce:
½ dl Dijon sennep 1
1 cl blæksprutteblæk
1 dl vindruekerneolie
1 cl vinaigre
Salt, peber
 
Tandoori laks:
200 g letrøget laks
Tandoori krydderi
 
Foie gras creme:
50 g foie gras
½ dl piskefløde
Evt. lidt sauce
 
Grøn tomatpure:
2 vaniljesyltede grønne tomater
 
Kammuslinge-flan:
125 g kammuslinger
1 æg
125 g piskefløde
Salt
 
Pynt:
Dild
Sevruga kaviar efter "behag"
 
Black mustard sauce: Pisk sennep, vinaigre, blæk, salt og lidt peber sammen og tilsæt olie lidt ad gangen til tykflydende konsistens.
Smag til, og saucen er klar.
 
Tandoori laks: Skær den letrøgede laks ud i små firkanter.
Dyp den ene side i tandoori og den anden i "black mustard sauce".
 
Foie gras creme: Kog fløde og evt. lidt sauce op og blend med foie gras'en.
Frys cremen og stik den ud i passende stykker.
 
Tomatpure: Kør tomaterne til en glat konsistens på blenderen og smag til.
 
Flan: Blend kammuslinger med salt, slå ægget i og til­sæt fløde.
Pres massen gennem en fintmasket si, fyld i form, stik de frosne foie gros-stykker ned i midten og dæk hullerne med kammuslingemasse.
Bag flan'en i vandbad ved 170ºC i 10 minutter.
Tag den op og vend ud.
 
Anretning: Fordel den grønne tomatpure på 4 tallerke­ner, sæt et stykke kammuslingeflan ovenpå, top med dild og Sevruga kaviar og placer de letrøgede marine­rede laksestykker.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her