Logo

Rejesalat med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejesalat med asparges

 

Det gælder om at nyde den korte sæson for de friske, danske asparges før det er slut.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 2-3 min.

 

#

400 g pillede rejer

8 grønne asparges

2 stilke bladselleri

100 g friske champignoner

1 lille iceberg- eller frisesalat

 

Dressing:

4 spsk olie

1-2 spsk citronsaft

salt og peber

 

Tilbehør:

brød

evt. 1 citron

*

 

Knæk de træede ender af de grønne asparges.

Kog aspargesene i letsaltet vand i 2-3 min.

Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i mindre stykker.

 

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver.

Skyl og slyng salaten, og pluk eller riv den i strimler.

 

Anret salaten i et halvdybt fad.

Bland rejerne med asparges, bladselleri og champignoner, og anret på salaten.

 

Pisk dressingen sammen, og hæld den over salaten.

Server med brød og evt. citron både til at dryppe med.

 

Rejesalat med asparges



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her