Logo

Tapas-toppinger til varme hveder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tapas-toppinger til varme hveder

 

Server friskristede hveder med lækre toppings som et let aftensmåltid eller en snack. Det var godt at du stadig har "Varme hveder" tilovers - nu kan du bruge dem

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryseegnet.

 

#

Rejer:

50-75 g friskpillede rejer (eller frosne, optøede)

3 spsk syrnet fløde eller cremefraiche

dild og purløg (fintsnittet) salt og peber

 

Rullepølse:

2-4 skiver rullepølse

50 g spidskål (fintsnittet)

½ rødløg (fintsnittet)

1 tsk dijonsennep

1 spsk æbleeddike

1 spsk olie

 

Ost:

2-4 skiver moden ost

50 g hasselnødder

2 spsk honning

2 spsk vand

*

 

REJER I GRØNT: Rør syrnet fløde eller cremefraiche sammen med krydderurter, salt og peber og vend rejerne i.

 

RULLEPØLSE OG KÅLSALAT: Pisk sennep sammen med eddike og olie og vend kål og løg i.

Smag til med salt og peber og anret med rullepølse.

 

OST OG NØDDER: Rist nødderne et par min. på en tør pande og gnid huden af dem i et rent viskestykke.

Rist dem igen et par min. på panden og tilsæt honning og vand.

Kog det igennem 3-5 min. og hæld det i en skål til afkøling.

Anret ost med honningnødder.

 

Se flere dejlig opskrifter på varme hveder:

Varme hveder

Varme hveder i flere variationer

Varme hveder i mikroovn

Varme hveder Sørens

Hveder, Bagermester Froms opskrift

Hvedeknopper - hveder

Grove hveder

Klassiske hvedeknopper

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her