Logo

Pølsepande med peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølsepande med peberfrugter

 

En hurtig og mættende ret fyldt med smag.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet (2 personer) Er du alene så halver portionen.

 

#

1-2 rødløg (snittede)

1-2 fed hvidløg (fintsnittede)

1 spsk olie

2 røde peberfrugter (strimler eller tern)

300 g brunchpølser, chorizopølser eller lign.

300 g kogte kartofler (tern eller både)

1 håndfuld friske krydderurter (fx persille, koriander, oregano, basilikum)

salt og peber

 

Tilbehør: brød og salat

*

 

Steg rødløg og hvidløg bløde og blanke i en wok eller dyb pande med olie.

Tilsæt peberfrugter og steg under omrøring i 5-10 min.

Tilsæt pølser og kartofler og steg under omrøring i 5-10 min.

Drys med krydderurter efter smag og server med brød og salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her