Logo

Cocktailpølser i baconsvøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små cocktailpølser
Bacon i skiver
Brun farin
Tandstikkere eller madlavningspinde
 
Pølserne svøbes ind i bacon.
Fastgør bacon til pølsen ved at stikke en tandstik igennem pølsen
Læg pølserne i et enkelt lag i et ovnfast fad.
Kom et lag brun farin over pølserne.
Bages ved 175ºC i 45 minutter.
 
Velegnet til buffet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her