Logo

Fyldte æg á la dijonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den lækre æggeanretning er nem at lave, og kan bruges på den kolde buffet eller være tilbehør til for eksempel en lille kogt, røget skinke, stegte rødspættefileter, hamburgerryg eller lignende.

 

 

 

Den kønne æggeanretning er nem at lave, og kan bruges som indslag til kold buffet, eller danne garniture til for eksempel en lille kogt, røget skinke, stegte rødspættefileter, hamburgerryg eller lignende.

6 hårdkogte æg,
75 g smør,
1 spsk Dijonsennep,
3 spsk fintskåret purløg,
2 spsk fintklippet dild,
salt, hvid peber,
evt. lidt fløde.

Æggene skæres over på langs, blommerne udtages forsigtigt og moses i en skål, smørret blødgøres og røres i sammen med sennep, purløg og dild.

Krydres med salt og peber, og smages til.

Eventuelt tilsættes en smule fløde. Æggemassen skal have en ret blød konsistens, men må dog ikke være for lind.
Sprøjtes gennem en tylle i hvert halve æg.

Kan dog også med en ske toppes på æggene og ridses med en køkkengaffel, så der dannes et mønster.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her