Logo

Grillede grønsager til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.


7 auberginer
7 store courgetter
10 bdt forårsløg
5 økologiske citroner
3 store bdt persille
3 dl olivenolie

Vask auberginer og courgetter, og skær dem i 1 cm tykke skiver; pensl med olivenolie, og drys med salt og peber.
Skær det nederste af forårsløgene væk, og skyl dem i koldt vand.
Pensl med olivenolie.
Grill grønsagerne, og læg dem på fade; drys derefter med salt og peber.
Skyl persillen og finthak den; skræl citronerne med et juliennejern, og pres saften ud af dem, og hæld den over grønsagerne.
Pynt med persille og citronskal.


Grønsagerne kan ordnes dagen før og opbevares i plastikposer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her