Logo

Grillede kæmperejer med cocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I køkkenet forberedes:
1 kg kæmpe rejer, frosne el. friske
4 spsk olivenolie
1 50 g smør
3-4 fed presset hvidløg
3 spsk kokosmel
citronsaft
peber
hvidløgssalt
 
Ved grillen:
I foliebakke eller forvarmet wok smeltes smør og olie over direkte varme.

Hvidløg svitses i blandingen.
Rejerne kommes i og griller 4-5 min for fuldt drøn.
Vendes med mel­lemrum og drysses med kokos, hvidløgssalt og peber.
Lige før servering dryppes rejerne med citronsaft og evt. lidt ekstra kokos.
 
Cocktailsauce:
2 ½ dl ketchup
3 spsk sød chilisauce
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
2-3 spsk revet peberrod - fra pose
honning - til at justere med, hvis du savner sødt!
 
Bland alle ingredienserne godt.

Stil på køl. Denne sauce skal serveres afkølet.
Den kan sagtens holde sig i køleskabet i en uge, og finder hurtigt vej til andet end rejer og fisk.
 
Tips: Husk, hvis du bruger frosne rejer, at det tager længere tid at tø dem op, end man regner med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her