Logo

Krebs med dild til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

80 krebs
8 l vand
4 spsk stærk paprika
4 økologiske citroner
2 store bdt dild
6 spsk salt, peber

Sæt en stor gryde over med vand og paprika, det ene bundt dild (det andet bundt serveres friskt til krebsen) samt citroner og salt og peber.
Bring vandet i kog, og lod det simre i 5 minutter.
Kog vandet op igen, og kom krebsene i det bulderkogende vand; beregn herefter kogetiden til 20 minutter.
Koger du mindreportioner, er kogetiden kortere.
Tog krebsene op af vandet, og lod dem dryppe af; køl dem ned, og de er klar til servering næste dog.
Skal tilberedes dogen før og opbevares på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her