Logo

Marinerede forårsgrønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Velegnet til buffet, kan ganges op i det uendelige.

1 kg gulerødder
1 bdt forårsløg
½ kg sukkerærter
½ kg grønne asparges
1 kinaradise
2 hjertesalathoveder

Dressing:
¼ l olivenolie eller valnøddeolie
½-1 dl mild hvidvinseddike
1 bdt purløg
salt og peber

Rens grønsagerne og skær dem i stænger, ringe eller på skrå efter smag.
Nogle af dem kan evt. blancheres i kogende vand i et-to minutter.
Salaten deles i hele blade og lægges som en bund i store flade fade med kant.
Olie og eddike piskes sammen, og purløg hakkes og piskes i.
Marinaden bliver helt grøn.
Smag til med salt og peber.
Alt dette kan gøres i god tid.
Grøntsagerne vendes i marinaden og trækker i nogle timer på et koldt sted.
Lægges på fadene med salatblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her