Logo

Orangemarineret pighvarfilet med purløg ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kold pasta og salat. (4 personer)
 
1 pighvar ca. 1 kg
3 appelsiner
1 citron
½-1 dl olivenolie
1 lille bdt purløg
lidt frisé og radicchio salat
100 - 150 g fettucine
salt og peber
 
1. Pighvarren filetteres til fileter uden skind. (Gem ben, skind og hoved til fond).
2. Disse fileter skæres i ¾ cm. tykke skrå strimler, som saltes let og overhældes med saften af 2 ap­pelsiner, ½ citron, ½-1/1 dl olivenolie samt knust hvid peber og evt. reven skal fra 1 appelsin.
3. Dette marinerer nu ca. 1 time og marinaden hældes fra i en skål, hvori klippet purløg, den kogte afkølede pasta og appelsinjulien­ne vendes.
4. Pastaen anrettes på tallerken el­ler fad med pighvarfileterne, ski­ver af appelsin uden skal og pluk­ket frise og radicchio salat.
5. Serveres som forret eller del af en buffet.
Tilbehør: grovbrød.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her