Logo

Rensdyr på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rensdyr på grill


Brug direkte grillning ved høj temperatur

Forberedelse: Mindre end et minut! Grilltid: 7-8 minutter


200 g rensdyrmørbrad, i et stykke (pr. person)

salt og friskkværnet sort peber, alternativt krydderiblanding til vildt

*

 

Bank kødet til det er ca. 3 cm tykt.

Drys salt og peber (evt. krydderiblandingen) på begge sider.

Hæld lidt olie på et stykke køkkenrulle, gnid grill­risten med olien og læg mørbraden på grillen.

Grill mørbraden i 3-4 minutter på hver side til kødet er medium-rødt.

Lad mørbraden hvile et par minutter før du skærer den i skiver.

 

Tips: Lad kødet få stuetemperatur før du griller det.

 

Da jeg voksede op, var Rudolf en helt. Jeg tænkte aldrig over at han og hans slægtninge kunne spises. Men faktisk kan rensdyr være noget af det bedste du kan lægge på grillen. Du kan grille koteletter, et helt rygstykke, boven og til og med tungen (!).

Opskriften er baseret på rensdyr­kødets Rolls Royce, nemlig mørbraden.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her