Logo

Blomkålstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne lækre tærte med blomkål og champignon er let at lave og smager dejligt. Prøv den som let frokost og aftensmaden. Server for eksempel tærten med en lækker grøn salat og brød.

 

Dej:
5 dl hvedemel
200 g smør
200 g ymer

Fyld:
500 g blomkål
250 g champignon
1 løg
3 æg
¼ l. fløde 13%
150 g ost
muskat

*


Hvedemel og smør blandes sammen og ymer blandes i - dejen æltes.
Dejen stilles i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne natten over.
Blomkålen plukkes i mindre stykker og koges i letsaltet vand til de er møre.
Løg hakkes og kommes på en pande med lidt smør.
Efter et øjeblik kommes champignon, der er skåret i skiver i, og det hele steges til der ikke er mere væske tilbage.
Rul tærtedejen ud og beklæd en tærteform.
Kom løg-champignon blandingen i og herefter blomkålen.
Æg, fløde, revet ost samt salt, peber og muskat piskes sammen og hældes over grønsagerne.
Bages midt i ovnen ved 250°C i ca. 25-30 min.
Serveres med salat.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her