Logo

Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandler

 

Denne broccolisuppe er rigtig lækker, og med sin helt særlige topping af chorizo, vindruer og mandler er den noget ganske særligt. Prøv den lækre opskrift.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

400 g broccoli

2 fed hvidløg

1 løg

3 spsk olie

2.5 dl fløde, 38 %

8 dl grønsagsbouillon

50 g mandler

100 g vindruer

100 g chorizo

¼ bundt persille

Tilbehør: Groft brød


* Tilberedning

1. Skræl og snit hvidløg og løg fint.

Steg løg og hvidløg af i 1 spsk olie i en stor gryde, uden det tager farve.

2. Tilsæt fløde og bouillon og lad det simre i 10 minutter.

3. Rist mandlerne gyldne på en pande, køl dem af og hak dem groft, skær druer i halve og bland det sammen med 2 spsk olie.

4. Skær chorizo i mundrette stykker, og rist dem hårdt af på en pande, vend dem sammen med groft hakket persille, druer og mandler.

5. Skær broccoli i små stykker og kom dem i suppen.

Kog suppen op, og når broccolien er næsten færdig, skal suppen blendes med en stavblender.

Smag til med salt og peber.

6. Anret suppen i varme tallerkener og servér med chorizo, mandler og druer.

Kan fint serveres med brød

 

Tips: Kan laves med blomkål og bacon, undlad kødet og du har en dejlig vegetarsuppe

Energi 2333 kJ. 555 kcal. Protein 13 g. Fedt 51 g. Kulhydrat 12 g. Kostfibre 4 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her