Logo

Cannelloni vegetarisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cannelloni vegetarisk


Denne vegetariske ret består af cannelloni, som ikke behøver forkoges. Server cannellonien med en frisk grøn salat • Spinat indeholder C- og A-vitamin. • Passerede tomater har få kalorier, men meget C-vitamin.

Forberedelse 25 min. Tilberedning 30-35 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Cannelloni vegetarisk

12 forkogte cannelloni

FYLD:

275 g hakket frossen spinat

1 løg

1 fed hvidløg

100 g champignon

1 spsk olie

225 g ricottaost

½ tsk tørret basilikum

¼ tsk reven muskat

¼ tsk salt

sort peber

500 g passerede tomater

125 g reven mozzarellaost

1 spsk parmesanost

 

* Fremgangsmåde:

1 Sæt ovnen på 200 °C.

Opvarm spinaten ved svag varme i en gryde så den bliver helt optøet.

Lad spinaten dryppe godt af (se Tips & råd).

Pil løget og hak det fint.

Pil og pres hvidløget.

Rens svampene og hak dem.

 

2 Opvarm olien på en pande og svits løg og hvidløg ved jævn varme i 3 min.

Tilsæt champignon og steg yderligere 1 min.

 

3 Bland løg, svampe, spinat, ricottaost og basilikum.

Krydr med muskat, salt og peber.

 

4 Fyld cannellonierne med blandingen (se Tips & råd).

Hæld halvdelen af de passerede tomater i bunden af et ovnfast fad.

Drys med salt og peber og læg de fyldte cannellonier på.

Hæld resten af tomaterne over.

Drys med mozzarella og parmesan.

Gratiner i ovnen ca. 15 min. Server straks.

 

Tips & råd

 

Lad spinaten dryppe af i en si eller et dørslag.

Tryk let på spinaten med en stor grydeske, for at presse væsken ud.

 

Fyld en sprøjtepose med osteblandingen og sprøjt fyldet ind i cannellonierne.

Det skal være en ret bred tylle.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 430 = kJ 1806

Kulhydrat 40 g Protein 27 g Fedt 18 g (38%) Fibre 5 g

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 48 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med peberfrugterDenne pastaret stammer fra Østrig, og den har en vidunderlig smag af peberfrugt, salvie og...
• Pasta med skaldyrAlt godt fra havet; en lækker pastaret med krebsesmør og pesto
• Macaroni and cheesePasta med ostesauce er en rigtig "amerikaner". Vi har vendt ovnbagte tomater og frisk...
• Sød grapefrugtsalat med yoghurtflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os