Logo

Chilikrydret majssuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chilikrydret majssuppe med rejer

 

Majssuppen er fyldt med rejer og krydderier og er velegnet som forret

Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: 30 min. Fryseegnet. 4 personer

 

#

Majssuppe:

1 løg

2 stængler bladselleri

25 g smør

3-4 kviste timian (eller 1 tsk tørret)

1 tsk stødt chili

400 g majskerner (se Tips)

7½ dl mælk

2 tsk groft salt

friskkværnet peber

 

Tilbehør:

200 g pillede rejer brøndkarse

evt. brød

*

 

PIL løget, og snit det fint.

Rens bladselleristænglerne, og skær dem i små stykker.

 

STEG løg og bladselleri klare i en gryde med smør.

Tilsæt skyllede timianblade, chili og majskerner.

 

HÆLD mælken i gryden, og kog suppen i ca. 15 min.

Blend suppen til den er helt jævn og glat.

Smag suppen til med salt, peber og chili.

Spæd evt. med vand, hvis suppen er for tyk.

 

SERVER den rygende varme suppe med rejer, brøndkarse og evt. brød.

 

TIPS: Du kan skære kernerne af et par friske majskolber eller bruge frosne majskerner.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her