Logo

Fiskegryde med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskegryde med tomat

 

Denne lækre ret er dejlig nem at tilberede, og du kan variere smagen med de krydderurter, som du holder mest af.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: ca. 20 min.

 

#

250-300 g havtaskefilet (eller anden fast, hvid fisk)

250 g ørred eller laksefilet

6 porrer

500 g tomater

1 dl olie

4-5 stilke frisk timian eller 2 tsk tørret

salt og friskkværnet peber

1 glas hvidvin eller vand

Tilbehør: groft hvedebrød

*

 

Skær de to slags fisk i stykker på ca. 3x3 cm., og krydr dem med salt og peber.

 

Rens porrerne, og skær dem i skiver. Vask tomaterne, og skær dem i terninger.

Steg porrerne klare i olie i en tykbundet gryde.

Tilsæt timian og tomater. Lad det stege sammen i nogle min.

Krydr med salt og peber.

Tilsæt evt. hvidvin eller vand, og kog i ca. 10 min. under låg.

 

Læg fiskestykkerne i gryden med den kogende porre-tomat-blanding.

Læg låg på gryden, og sluk for blusset.

Lad fisken trække færdig i ca. 10 min.

Server fiskegryden med groft brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her