Logo

Frokostsild i kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frokostsild i kartoffel 


En lidt anderledes forret som mætter godt. (4 pers.)

 

#

4 store kartofler

25 g smør

2 dl cremefraiche

1 zittauerløg

2 marinerede sildefileter eller 1 glas kaviar

Pynt: løgringe og purløg.

*

 

Tænd ovnen og indstil den på 200 °C.

Skrub kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv skurebørste.

Tør dem helt tørre med papir fra køkkenrullen.

Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad.

Bag kartoflerne til de er møre, fra 1 time til 5 kvarter.
Mærk med en kødnål, om de er møre.

Skær et kryds i hver, ca. 1 cm dybt.

Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig.

Læg en skefuld cremefraiche i hver.
Pynt med udskårne sildefileter, løgringe og purløg.
Server kartoflerne varme som forret.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her