Logo

Gazpacho

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gazpacho

 

Den kolde, andalusiske suppe kan laves rød med røde grøntsager og grøn med grønne grønsager. Nyd den som forret, snack eller et supersundt morgenmåltid.

Arbejdstid: 25 min. Køletid: min. 1 time. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Gazpacho:

1 rød peberfrugt

3 store, modne tomater

¼ agurk

1 stilk bladselleri

1 fed hvidløg

1 spsk rødvinseddike

½ spsk olie

1-2 tsk citronsaft

½ tsk sukker

evt. Tabasco

salt og peber

*

Sådan laves Gazpacho:

Rens peberfrugten. Halvår tomater og agurk på langs og skrab kernerne ud.

Skær alle grøntsager i små terninger.

 

Tag ca. en fjerdedel fra til topping og blend resten sammen med knust hvidløg og de øvrige ingredienser.

 

Smag til med Tabasco, salt og peber og stil suppen i køleskab indtil servering.

 

Server i glas toppet op med resten af grønsagerne.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her