Logo

Græsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græsk salat

 

En græsk salat er meget enkel og nem at lave - det er de gode råvarer, der gør tricket.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 glas marinerede artiskokhjerter (240 g drænet vægt)

½ agurk

4 solmodne blommetomater

1 gul peberfrugt

1 rødløg

8 sorte oliven

50 g fetaost

evt. grøn salat

 

Dressing:

1 spsk olie

½ spsk citronsaft

½ tsk tørret oregano

salt og peber

*

 

Lad artiskokhjerterne dryppe af, og skær dem i kvarte.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i tynde skiver på skrå.

Skær tomaterne i både og peberfrugten i strimler.

Pil rødløget, og skær det i meget tynde skiver.

Pisk dressingen sammen og vend den sammen med grønsagerne.

Anret på tallerkener og drys med oliven og smuldret feta.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her