Logo

Grønlangkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg hakket grønkål (gerne frost)
50 g smør
2 dl piskefløde
2 spsk hvedemel
salt, peber, muskat
 
Tø kålen op i en sigte og pres væden fra.
Lad snurre 5-10 minutter i gryde med halvdelen af smørret og hele piskefløden.
Rør en smørbolle af melet og resten af smørret og bland den i grønkålen under omrøring.
Spæd med sky fra skinken (grønlangkålen skal have en fast konsistens).
Smag til med salt, peber, muskat (og evt. sukker) og kog det hele godt igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her