Logo

Grillede aubergineruller med rygeostcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede aubergineruller med rygeostcreme

 

Disse aubergineruller smager virkelig godt! Er ikke fan af aubergine, så prøv alligevel med disse ruller – for de er bare vildt lækre. De er egentlig ret enkle og ville sagtens kunne varieres med andet fyld, fx ricotta/parmesan...

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 20 min.

 

# Ingredienser

2 aubergine

4 spsk olie

1 fed hvidløg

6 spsk rygeost uden kommen

6 spsk Philadelphia

1½ spsk citronsaft

1½ tsk citronskal

1 drys purløg (efter smag)

salt og peber

8 stk tandstikker

*

Skær auberginerne i tynde skiver, og pensel dem med olie inden skiverne grilles på begge sider

Herefter afkøles aubergineskiverne, og imens forberedes rygeostcremen

 

Bland rygeost, flødeost og citronskal

Pres hvidløg og bland det i

Smag til med citronsaft, salt, peber og hakket purløg

Kom ca 1-1 ½ spsk rygeostcreme på hver skive aubergine, rul auberginen sammen om cremen og luk rullen med en tandstik

Drys med hakket purløg

 

TIPS: I stedet for at rulle auberginerne sammen, kan du skære de grillede aubergineskiver i tern og blande dem sammen med osteblandingen, og servere det som en salat

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her