Logo

Kartoffelfad med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelfad med æg

 

Kartoffelfadet serveres med en grøn salat til

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 40 min.

#

2 løg hakkede

1 fed hvidløg finthakket

smør/margarine

75 g røget skinke

8-10 kartofler kogte

salt og peber fra kværn

4 æg

2 dl piskefløde

1½ dl reven ost

2 spsk purløg fintklippet

*

1. Sæt ovnen på 200 °C.

2. Svits løgene og hvidløget i lidt fedtstof over svag varme.

Skær skinken i små terninger.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

Læg dem lagvis med løg og skinke i et smurt ovnfast fad.

Drys salt og peber mellem lagene.

5. Lav 4 fordybninger i retten med bagsiden af en ske.

Lad et æg glide ned i hver fordybning.

6. Pisk fløden let og bland den med ost og purløg.

Hæld det over kartoffelfadet.

7. Stil fadet på risten midt i ovnen

Bag retten til den er gennemvarm, ca. 20 min.

8. Kartoffelfadet serveres med en grøn salat til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her