Logo

Kartoffelsuppe med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

800 g kartofler i mindre stykker
200 g porrer fint snittet
50 g smør
1 laurbærblad
1½ liter hønsebouillon
1 dl fløde
salt og hvid peber
1 fed knust hvidløg
 
Topping af:
100–150 g bacon i tern eller skiver
½ dl snittet purløg eller hakket persille
 

* Tilberedning

Damp kartoffelstykker og porrer i smør i ca. 6–8 minutter.
Tilsæt bouillon og laurbærblad og lad kartoflerne koge i ca. 25 min.
Suppen blendes og sigtes, kommes i en gryde og koger op.
Tilsæt fløde.
Smag til med hvidløg, salt og peber.
Bacon i tern eller skiver ristes i ovnen ved 210 ºC til det er sprødt. 
Lægges herefter på fedtsugende papir til det er afkølet.
Hæld suppen i varme suppeskåle og drys purløg og bacon på toppen.
Server med brødcroutons eller brød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her