Logo

Marinerede bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl tørrede bønner, fx brune bønner, kidneybønner eller tørrede kikærter

2 løg,  fintstrimlede
1 bundt persille, dild eller purløg
evt. 1 fed knust hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk god (vin)eddike
1 tsk sennep
salt og peber

De tørrede bønner (eller evt. kikærter, men bønner er lidt bedre her) opblødes i rigeligt vand i mindst 8 timer (fx natten over). Iblødsætningsvandet kasseres (indeholder giftstoffer), og bønnerne koges til de er møre, dvs. mindst en time måske tre.

De andre ingredienser blandes i og bønnerne trækker lidt (gerne i køleskabet, så de afkøles).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her