Logo

Paprikakylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paprikakylling

 

En velsmagende hverdagsret, hvor det hele tilberedes i ovnen i et fad. Både grønsager og kylling krydres med paprika og stærk chili.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 rødløg

1 rød peberfrugt

400 g rodfrugter

1 bage kartoffel

1 spsk olie

2 tsk sød paprika

½ tsk stødt chili

salt og peber

1 tsk kommen (kan udelades)

2 hele kyllingelår eller 4 overlår

2 spsk cremefraiche

persille

*

 

TÆND ovnen på 225 °C.

 

PIL rødløget og skær det i både.

Rens peberfrugten, og skær den i strimler.

Rens rodfrugterne, og skær dem i både.

Skræl kartoflen, og skær den i både.

 

RØR olie sammen med paprika, chili og 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber.

 

VEND grønsager og kartofler sammen med halvdelen af paprikaolien.

Tilsæt kommen, og bred dem ud i en bradepande foret med bagepapir.

 

PENSL kyllingestykkerne med resten af paprikaolien, og læg dem ovenpå.

Sæt retten i ovnen ca. 30 min. til grønsagerne er møre og kyllingen er gennemvarm.

 

SERVER med cremefraiche og persilleblade eller hakket persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her