Logo

Pasta med broccoli 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med broccoli 2

 

Server en lækker pasta ret med masser af grønsager. Du kan udelade baconterningerne, så retten bliver helt grøn.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 5 min.

#

1 mellemstort løg

250 g markchampignon

450 g broccoli

125 g baconterninger

1 spsk olivenolie

500 g frisk bånd pasta

parmesanost

*

Pil løget, og hak det fint.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver.

Rens broccolien, og del hovedet i buketter. Snit stokken fint.

 

Rist baconterningerne i en tykbundet gryde, og tag dem op med en hulske.

Kom olie i gryden, rist løg og svampe i 7-8 min, og tilsæt bacon.

Kog pastaen og broccoli i rigeligt letsaltet vand i 2-3 min.

Lad det dryppe af i en sigte, og vend det derefter i bacon-svampeblandingen.

Anret med friskhøvlet parmesanost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her