Logo

Pasta med gulerødder og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med gulerødder og krydderurter


Her er en skøn pasta med pesto tilsat masser af friske gulerødder. Brug de krydderurter, du har ved hånden eller bedst kan lide. I en snæver vending kan du bruge en færdigkøbt pesto.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

500 g gulerødder

en stor håndfuld bredbladet persille

en lille håndfuld frisk basilikum

lidt timian, rosmarin, estragon

50 g valnødder

1 fed hvidløg

3 spsk olie

250 g frisk pasta

salt og peber

Tilbehør: evt. brød

*

 

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde bånd med en kartoffelskræller.

Læg dem i koldt vand.

 

Skyl krydderurterne grundigt og hak dem fint sammen med valnødder og hvidløg det gøres nemt i en lille hurtighakker.

Tilsæt olie og evt lidt vand og smag til med salt og peber.

 

Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad gulerodsbåndene koge med de sidste 30 sekunder. Hæld det hele i et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.

Vend krydderurtepestoen i og server straks evt. med brød til.

 

TIPS: Brug gerne andre nye grønsager som fx grønne asparges eller blomkål. Kog dem med i pastavandet eller i en gryde for sig, så du kan koge dem akkurat tilpas møre, men stadig med bid.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her