Logo

Peberfrugter med svampefyld 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Peberfrugter med svampefyld 2

 

Denne ret må du simpelthen prøve - et vegetarisk fyld, som laves af de fineste svampe, krydret ost og groft brød.

• Osten beriger retten med både protein og kalcium.

Forberedelse 40 min. Tilberedning 30-40 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Peberfrugter med svampefyld

2 skiver fuldkornsbrød

1 dl kaffefløde

300 g champignoner

3 forårsløg

½ bundt dild

½ bundt persille

125 g schweizer- eller gruyèreost

3 spsk olie

4 peberfrugter

½ tsk salt

⅛ tsk hvid peber

2 spsk tomatpuré

4 spsk grønsagsbouillon

1 dl cremefraiche

 

* Fremgangsmåde:

1 Skær brødet i tern og lad dem trække i fløden i 30 min.

Rens svampene og skær dem i små tern.

Skyl forårsløgene og skær dem småt ud.

 

2 Skyl krydderurterne, tør dem og hak dem fint.

Riv osten fint.

 

3 Opvarm olien.

Steg løg og svampe 3 min. ved jævn varme.

Lad det køle af

 

4 Skyl peberfrugterne og tør dem.

Skær et låg af dem i toppen og en tynd skive i bunden på peberfrugterne,

Fjern kerner og mellemvægge.

Drys dem indvendig med salt og peber.

 

5 Mos brødet med en gaffel.

Rør det med 1 spsk tomatpuré.

Tilsæt forårsløg, svampe og de hakkede krydderurter.

Tilsæt af osten.

Fyld peberfrugterne, drys resten af osten på og læg låget på.

Stil peberfrugterne i en gryde.

 

6 Bland bouillon og tomatpuré med cremefraiche og hæld det over.

Bring i kog og kog under låg ved svag varme 30-40 min.

 

Tips & råd

 

Peberfrugter med svampefyld 2

Grønsags- og brødfyld: Tag en gulerod og ½ porre i stedet for svampe.

Tern det fint og bland det i fyldet. Kom evt. flere grønsager i saucen.

 

Peberfrugter med svampefyld 2

Svampe- og brødfyld smager også godt som fyld i andre slags grønsager,

som fx zucchini, aubergine og tomat.

 

PR. PORTION: Energi: kcal 412 = kJ 1730

Kulhydrat 17 g Protein 14 g Fedt 32 g (70%) Fibre 4 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssauté med AmchoorHer er en spændende opskrift på indisk inspireret blomkålssauté, der for eksempel kan...
• Piement d'EspelettePiment d'Espelette er et chilikrydderi fra den lille baskiske by Espelette. De små røde...
• amchoorAmchoor, også kaldet mangopulver, er et frugtagtig krydderipulver lavet af tørret umoden...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• KryddercocktailsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os