Logo

Ristede nye gulerødder med kold bearnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ristede nye gulerødder med kold bearnaise

 

Vi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af smag.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 bdt nye gulerødder

1 spsk olie

salt og peber

 

Kold bearnaise:

½ dl vineddike

½ dl hvidvin

1 skalotteløg (fintsnittet)

1 bdt frisk estragon

5 sorte peberkorn

2 spsk mayonnaise

2 spsk cremefraiche

salt og peber

*

 

Bearnaise-essens:

Kom vineddike, hvidvin, skalotteløg, et par hakkede stilke estragon og hel peber i en lille gryde og giv det et opkog.

Skru lidt ned og lad det koge ind til ca. halvdelen.

Si det over i en kop.

Rør mayonnaisen med cremefraiche og smag til med bearnaiseessensen.

Tilsæt finthakket estragon og smag til med salt og peber.

 

Skrub eller skræl gulerødderne og steg dem langsomt møre på en pande med olie.

Krydr med salt og peber og server med kold bearnaise som forret eller tilbehør til kød, fugl eller fisk.

 

Tip: Køb evt. en færdig bearnaise essens til saucen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her