Logo

Spidskålssalat med friske ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskålssalat med friske ærter

 

Nyd sommerens friske ærter rå en i en dejlig salat en slags sommer-coleslaw. Perfekt tilbehør til frikadeller eller et stykke grillstegt fisk eller kød.

Arbejdstid: 20 min. Trækketid: 30 min. Ikke fryse-egnet. (2-4 personer)

 

500 g friske ærter

1 lille spidskål

2-3 spsk hakket persille

 

Dressing:

1 dl cremefraiche eller syrnet fløde

1 spsk citronsaft

1 spsk eddike

1 spsk sukker

salt og peber

*

 

Start med dressingen:

Pisk cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Bælg ærterne.

Del kålen i kvarte, skær stokken ud og snit kålen meget fint.

Vend kålen i dressingen og tilsæt ærter og hakket persille.

Lad salaten trække min. 30 min. før servering.

Spidskålssalat med friske ærter

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her