Logo

Tomatsuppe med pasta og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsuppe med pasta og pesto

 

Lav en blød og mættende tomatsuppe. Opskriften kalder på flåede tomater, som du sagtens selv kan lave: Skær et kryds i toppen af friske, solmodne tomater, dyp dem et øjeblik i kogende vand, og træk skindet af dem.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid: ca. 20 min. Fryseegnet

 

#

2 løg

3 spsk olie

2 fed hvidløg

1 tsk oregano eller timian eller rosmarin

1 fennikel eller 4 stilke bladselleri

2 dåser flåede tomater

½ liter grønsagsbouillon

1 spsk balsamicoeddike

salt og friskkværnet peber

Fyld: 200 g fuldkornspastahorn, makaroni eller andre små pastaer

Tilbehør: grøn pesto

*

 

Pil løgene, og hak dem.

Steg dem i en gryde med olie.

Tilsæt knust hvidløg og oregano.

Skær den grove top af fenniklen, og skær resten i små stykker.

Steg dem sammen med løgene i ca. 5 min.

Tag tomaterne op af tomatsaften, og skær dem i stykker.

Kom dem i gryden, og steg i nogle min.

Tilsæt bouillon, og kog i ca. 10 min.

Blend suppen, og tilsæt bouillon eller vand til passende konsistens.

Smag suppen til med balsamico, salt og peber.

 

Kog pastahornene efter pakkens anvisning.

Dryp dem af i en sigte, og rør pastaen i suppen lige før, den skal spises.

Server suppen rygende varm med grøn pesto.

 

TIPS: Du kan bruge 2 tsk vineddike og 2 tsk sukker, hvis du ikke har en balsamico.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her