Logo

Chantilly med balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chantilly med balsamico


Balsamico Chantilly minder meget om helt almindelige flødeskum. Forskellen er dog at der i en chantilly creme ofte tilføres vanilje. Denne opskrift kan bruges til flere desserter for eksempel til kage.

4 Personer

# Ingredienser:
¼ liter piskefløde
3 spsk balsamico
2 spsk flormelis
Vanilje



Kom balsamico i en gryde og kog ind til det halve. 

Pisk fløden meget let med flormelis og vanilje. 

Tilsæt afkølet balsamico. 

Pisk forsigtigt til let Chantilly, men pas på. 

Syren i eddiken får fløden til at stivne. 

Smag evt. til med overskydende frugtsaft. 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her