Logo

Havergrynskugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 spsk kakao
100 g flormelis
100 g havregryn
½ dl varm fløde eller kaffe
50 g smør
25 g knuste cornflakes til pynt

* Tilberedning

Alt blandes sammen og trilles til kugler, der - endnu mens de er bløde og varme - vendes i fintknuste cornflakes.
De tørres en til to dage i stuetemperatur og gemmes i tætte dåser lagvis med pergamentpapir.


  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (11 stemmer)
Siden er blevet set 7.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her