Logo

Juvelkage med rødbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Juvelkage med rødbede

 

Rødbeder hører til på listen over superfoods, og de udgør en vidunderlig ingrediens i denne kage, som med lidt held vil blive en juvel i din samling. 60+ min - 1 kage


# Ingredienser

2 dl majsolie
180 g fintrevne rødbeder
250 g rørsukker
1 tsk salt
3 æg
150 g hvedemel
100 g hvid hvede
1 spsk bagepulver
2 spsk vaniljesukker
6 spsk mørk kakaopulver

*

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C.
Hæld olien op i en stor skål.
Skræl rødbederne under rindende vand og riv dem fint i en foodprocessor (eller på et rivejern).
Kom dem i skålen med olien og lad dem trække et kvarters tid.
Tilsæt de øvrige ingredienser.

 

Smør en lille bageform og fyld dejen i.
Bag den i ovnen i en lille times tid.

Hold øje med kagen og tjek med en kødnål, om den er gennembagt.
Afkøl kagen på en rist.

Server den til en god kop te eller en intens espresso.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her