Logo

Kransekage Overflødighedshorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(9 ringe)

# Ingredienser

500 g marcipan
250 g sukker
110 g æggehvider 

* Tilberedning

Pisk æggehvider og sukker sammen til en grød og ælt marcipanen sammen med grøden til en ensartet masse der ikke klistrer.
Stil massen koldt i et døgns tid.

Rul så dejen ud i fingertykke pølser.
Skær pølserne ud i følgende mål : 10,13,16,19,22,25,28,30,32 cm.
Stil pølserne på køl i 1 time.

Form herefter pølserne til ringe.
Tryk dem let foroven, så de får facon.
Stil ringene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 °C i ca. 6-8 minutter.
Lad ringene afkøle.

Bland en glasur af flormelis og æggehvide.
Fold et kræmmerhus af madpapir og hæld glasuren heri.
Klip hul i spidsen og sprøjt så striber af glasur over kransene.

Tips: Prøv evt. at smelte noget nougat og sprøjt på i stedet for glasur.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her