Logo

Makronbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

125 g rå marcipan
75 g flormelis
¼ tsk hjortetaksalt
2 æggehvider
       

* Tilberedning

Riv marcipanen på den fine del af rivejernet.
Bland flormelis og hjortetaksalt godt og sigt det i marcipanen.
Pisk æggehviderne til en ganske let skum (ikke stift).
Rør marcipanblandingen sammen med æggehviderne til makrondejen.
Fyld den i en springform på ca 25 cm belagt med bagepapir.
Bag bunden ved 200 °C i ca 25 min, til den er gylden og sprød. 
Lad ovndøren stå ganske lidt på klem de sidste 5 min.
Køl af på en rist.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her