Logo

Mandelhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



# Ingredienser

250 g kransekagemasse
125 g sukker
1 æggehvide

* Tilberedning

Sukker og masse æltes sammen, æggehviden tilsættes lidt efter lidt.
Herefter vejes det af på 100 g og rulles ud i en pølse og skæres i 10 stykker.
De 10 stykker trilles til en kugler og rulles i hakkede mandler, som herefter formes til et horn.
Bages i 4-5 minutter ved 200 °C.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her