Logo

Oksekødsuppe + Ostefyldt julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødsuppe + Ostefyldt julesalat

Oksekødssuppe

5 løg

smør eller margarine

250 g okseinderlår

salt og peber

½ tsk rosmarin

½ selleri

2 gulerødder

4 kartofler

1,5 l Grundsuppe - se Tillæg eller 3 bouillonterninger

persille, grofthakket

Tilbehør: flute

*

Hak løgene groft og svits dem i 3-4 spsk smør eller margarine.

Til­sæt kødet, der er delt i små terninger, og brun det kraftigt.

Drys med salt, peber og rosmarin og tilsæt grønsagerne, der er revet groft på råkostjernet.

Spæd med grundsuppe eller med 1,5 l kogende vand, tilsat bouillonterninger, og lad suppen koge sagte i ½ time.

Smag om nødvendigt til med mere peber og drys med hakket persille.

Server flute til suppen.

Madopskrift billede

Ostefyldt julesalat

1 stor julesalat

2 spsk smør

3 spsk blåskimmel eller brie ost

2 spsk flødeost

radiser eller reven ræddike

Tilbehør: pumpernickel

*

Tag de 8-10 største blade af julesalaten fra og hak resten.

Rør smør, ost og flødeost sammen og tilsæt den hakkede julesalat.

Fyld massen i de store blade og pynt med striber af radiseskiver eller re­ven ræddike. Server pumpernickel til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her