Logo

- Desserter ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En dessert kan afslutte måltidet og være prikken over i'et.
Det kan være en læskende sorbet med bær eller frugt efter en stærkt krydret ret.
Det kan også være en fyldig par­fait eller mousse, der ligger som en klump i maven og forstyrrer nattesøvn en med urolig fordøjelse efter en sen og tung middag.
I »♥-venligt« dominerer de "lette" desserter med frugt, bær, sorbeter m.m. Desserterne laves uden eller med meget lidt fløde og fedtstof. I den udstrækning fedtstoffer forekommer, er der brugt blød plantemar­garine. En del af desserterne har vi taget med i de forskellige måltider. Mange måltider afsluttes med en frugt for at give måltidet flere fibre og en god fordeling af de forskellige næringsstoffer. Hvis du vil, kan du jo også gemme frugten og spise den som mellemmål­tid på et senere tidspunkt.
Desserterne er ikke sat sammen til hele måltider som de øvrige opskrifter. Vi opgiver dog næringsindholdet i en portion.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos-tranebær-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os