Logo

Chantilly med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chantilly er egentlig et andet ord for flødeskum. I denne opskift er det dog en dessert indeholdende flødeskum og banan samt abrikospure. Server retten i bananskrællen, eventuelt med en kugle vaniljeis.

 

6 bananer
1 pose abrikospuré
2 ½ dl piskefløde
vaniljesukker
 
På langs af bananen skæres et låg og kødet tages ud.
Skrællen stryges med abrikospuré.
Bananen skæres i passende stykker og lægges tilbage i skralden.
Til sidst pyntes desserten med flødeskum smagt til med vaniljesukker.
Pynt efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her