Logo

Engelsk æblepie i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pakke dybfrossen butterdej
1 kg syrlige æbler
1 citron
1 tsk kanel
250 g sukker
3 spsk solbærsyltetøj
3 spsk rosiner
2 spsk rom
1 tsk stødt ingefær
æggehvider.
       
Skræl æblerne, fjern kærnehusene og skær dem i snitter.
Bland dem med citronsaft, sukker, kanel, ingefær, solbærsyltetøj og
rosiner, der har trukket i rommen.
Læg dette i den gennemfugtede stegeso.
Den kan evt. fores med butterdej inden frugten kommes i.
Læg et låg af udrullet butterdej over.
Smør dejen med lidt sammenpisket æggehvide.
Bag pien ca. 1 time ved 200ºC.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her