Logo

Figentærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g mørdej
1 ½ kg friske figner
200 g sukker
150 g smør.
 
En smurt tærteform beklædes med udrullet mørdej og prikkes.
Bages let uden at tage farve.
Fignerne ordnes, halveres og lægges med kødsiden opad på tærtebunden. Skær et lille kryds i figenkødet og læg en klat smør i den alle.
Drys med sukker og bag tærten ved 200ºC indtil tærten er gylden og fignerne begynder at se bløde ud.
Serveres lun med cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her